Το έτος 2024 συμπληρώνονται ΕΚΑΤΟ χρόνια από την σύσταση για πρώτη φορά στις Σέρρες του πρώτου συλλογικού φορέα Εφέδρων Αξιωματικών

Το έτος 2024 είναι έτος επετειακό για τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Σερρών καθώς συμπληρώνονται ΕΚΑΤΟ χρόνια από την σύσταση για πρώτη φορά στις Σέρρες του πρώτου συλλογικού φορέα Εφέδρων Αξιωματικών.
Λίγα μόνο χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης το 1913 οι Σερραίοι Έφεδροι Αξιωματικοί δημιούργησαν την Ένωση τότε Εφέδρων Αξιωματικών με σκοπό την ενότητα την σύνδεση την ηθική και υλική υποστήριξη των μελών του …. την δράση υπέρ των Γενικών της Πατρίδος Συμφερόντων …
Είμαστε υπερήφανοι για τους πρωπάτορές μας Σερραίους Εφέδρους Αξιωματικούς που ίδρυσαν για πρώτη φόρα πριν εκατό χρόνια φορέα για την συλλογική τους εκπροσώπηση και την δράση υπέρ των συμφερόντων της Πατρίδας.
Αυτά τα εκατό χρόνια ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Σερρών εξακολουθεί να έχει ισχυρό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνική, πολιτιστική ζωή και να αναπτύσει ισχυρή δράση υπέρ των συμφερόντων της Πατρίδας μας. Η νομική μορφή του Συνδέσμου μας έχει διαφοροποιηθεί καθώς σήμερα αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, όμως μένει σταθερή και αναλλοίωτη η βούλησή μας και ο ζήλος μας να συνεχίσουμε την παρακαταθήκη των πατέρων μας.
Καθ’ όλη την διάρκεια αυτού του επετειακού έτους προγραμματίζουμε σημαντικές επετειακές δράσεις προκειμένου να προβάλουμε τις αξίες και τα ιδανικά μας και να αναδείξουμε την ιστορία και την δράση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Σερρών.
image_pdfPDFimage_printΕκτύπωση
Share :