Πραγματοποιήθηκε η πρώτη άσκηση τηλεπικοινωνιών Πολιτικής Προστασίας με την κωδική ονομασία “Εμμανουήλ Παπάς”

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 η πρώτη άσκηση τηλεπικοινωνιών Πολιτικής Προστασίας με την κωδική ονομασία “Εμμανουήλ Παπάς”. Η πρόταση για την διεξαγωγή της άσκησης υποβλήθηκε από τον ΣΕΑΝ ΣΕΡΡΩΝ, ενώ και το σενάριό της εκπονήθηκε από τον Σύνδεσμό μας.

Τέτοιου είδους άσκηση οργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και η επιτυχία της, μας δείχνει το δρόμο για το μέλλον. Οφείλουμε να εξακολουθήσουμε να εκπαιδευόμαστε σε όλο και πιο απαιτητικά σενάρια ασκήσεων και να λαμβάνουμε κάθε μέτρο για την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του Συνδέσμου μας που μετέχουν στην εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας του ΣΕΑΝ ΣΕΡΡΩΝ και ανταποκρίθηκαν με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις της άσκησης. Είναι όλοι τους καταπληκτικοί. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον συντονιστή της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Συνδέσμου μας Ιωάννη Ευστρατιάδη που ήταν ο εμπνευστής και Ιθύνων νους της προσπάθειας.
Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια οφείλουμε προς όλους τους φορείς και υπηρεσίες που συνεργάστηκαν για την επιτυχία της άσκησης.

 

image_pdfPDFimage_printΕκτύπωση
Κατηγορία: Δραστηριότητες
Share :