Ολοκληρώθηκε στις 9.4.2021 η εξαιρετική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα “ΣΕΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ”

Ολοκληρώθηκε στις 9.4.2021 η εξαιρετική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα “ΣΕΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ” στο κανάλι του ΕΕΣ Φλώρινας με την συνεργασία του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας, με πάνω από 3000 δηλώσεις συμμετοχής.

Συμμετείχαν ο γνωστός Καθηγητής Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών Ευθύμης Λέκκας, η ΥφΥΠΑΙΘ κα Ζ. Μακρή , ο Πρόεδρος του ΕΕΣ Σερραίος Αντγος ΕΑ Δρ. Αυγερινός Αντώνιος, η Πρόεδρος του ΣΕΑΥ καθώς και οι γονείς των παιδιών που σκοτώθηκαν από τον σεισμό στην Σάμο κ.α. Συγχαίρουμε τους διοργανωτές.

Ο ΣΕΑΝ Σερρών εκπροσωπήθηκε από τον Συντονιστή του επί της Πολ. Προστασίας και υπέβαλε Παρεμβάσεις σχετικά με την επιμόρφωση Εκπ/κών, Γονέων και του Γενικού Πληθυσμού καθώς και για τον εξοπλισμό Εκτάκτων Αναγκών βάσει του Συστήματος μας ΣΥΠΠΟ https://cippo.seanserron.gr/

Η μόνιμη προσπάθεια και στόχος της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του ΣΕΑΝΣ είναι η υποστήριξη των συνανθρώπων μας και των λοιπών φορέων της Πολιτικής Προστασίας σε αυτό το τόσο σπουδαίο έργο της προστασίας από τους Σεισμούς και τις λοιπές έκτακτες ανάγκες.

image_pdfPDFimage_printΕκτύπωση
Κατηγορία: Δραστηριότητες
Share :