Η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του ΣΕΑΝ Σερρών τέλεσε σήμερα Αγιασμό εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου

Η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του ΣΕΑΝ Σερρών τέλεσε σήμερα Αγιασμό εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου. Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στον χώρο όπου θα λειτουργήσει το θεματικό Μουσείο Εφέδρων Αξιωματικών.
Ο ΣΕΑΝ Σερρών είναι ο πρώτος που δημιούργησε Ομάδα Πολιτικής Προστασίας εντασσόμενος στο Μητρώο φορέων πολιτικής προστασίας. Ταυτόχρονα συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό Πολιτικής Προστασίας του Ν. Σερρών υποβάλλοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και συνεργαζόμενος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Σε όλα αυτά αναφέρθηκε Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Σερρών Βασίλειος Κατιρτζόγλου εκφράζοντας ταυτόχρονα ευχαριστίες προς όλους όσους με εθελοντισμό συνεισφέρουν στο έργο της πολιτικής Προστασίας.
Παρών στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερρών Δημήτριος Μερετουδης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό αναφερόμενος στην καλή συνεργασία μας και στο σημαντικό έργο που έχει να επιδείξει ο ΣΕΑΝ Σερρών. Ομοίως παρέστη η προϊσταμένη του τμήματος πολιτικής προστασίας του Δήμου Σερρών κ. Κατερίνα Αναγνωστίδου.
Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας της ΠΕ Σερρών και μέλος του Συνδέσμου μας Κώστας Αργυρίου αναφερόμενος στην άριστη συνεργασία και συγχαίροντας τον ΣΕΑΝ Σερρών για την ενεργό συμβολή του στο έργο της Πολιτικής προστασίας.
Ο Διοικητής των ΠΥ Σερρών Αντιπύραρχος Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε με θερμά λόγια για την καλή συνεργασία με τον Σύνδεσμό μας και προχώρησε σε ενημέρωση για την αποστολή μας και τον σχεδιασμό της αντιπυρικής περιόδου.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς Πολιτικής προστασίας που ήταν παρόντες στην συνάντησή μας.

image_pdfPDFimage_printΕκτύπωση
Κατηγορία: Δραστηριότητες
Share :