Αγιασμός και Εκπαίδευση της Ομάδα Πολιτικής Προστασίας / Εκτάκτων Αναγκών ΣΕΑΝ Σερρών στο Παρατηρητήριο του ΣΕΑΝ Σερρών

Είχαμε την Τετάρτη 23.6.2021 το απογευμα η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας / Εκτάκτων Αναγκων ΣΕΑΝ Σερρών μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντηθούμε και να εκπαιδευτούμε στο Παρατηρητήριο του ΣΕΑΝ Σερρών, άνωθεν του παλαιού Υδραγωγείου στην περιοχή της Καλλιθέας.

Η συνάντηση ξεκίνησε με Αγιασμό, που τέλεσε ο Ιερέας της Ενορίας των Παμ. Ταξιαρχών Σερρών π. Παναγιώτης Κανακάρης, με την παρουσία του Ιερέως της Κ. Καμήλας π.Αθανασίου Μάνθου.

Την εκπαίδευσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Σερρών κος Αργυρίου Κωνσταντινος, συνάδελφός μας Εφ.ΛΧΓΟΣ.

Ξεχωριστή στιγμή για όλους υπήρξε η υποδοχή των μελών της Ομάδας Εθελοντών Κ. Καμήλας, ως συνεργαζομένης Ομάδας Εκτάκτων Αναγκών με την δική μας.

Ο ΔΚΤΗΣ μας ΕφΛΧΓΟΣ (ΕΜ) Παναγιώτου Αναστάσιος όρισε κατόπιν τις επιμέρους Ομάδες και τους Ομαδάρχες τους.

Στο δεύτερο μέρος του Προγράμματος Εκπ/σης είχαμε την τιμή να πραγματοποιηθεί από τους εκπροσώπους του Συλλογου Ραδιοερασιτεχνών Σερρών, Εφ.Αξκο κο Γκιουζέλη Γεώργιο, Πρόεδρο και τον Ηλεκτρονικό – Εκπαιδευτή κο Μπερόβαλη Νικόλαο, εκπαίδευση στις Τηλεπικοινωνίες υποψηφιών Ραδιοερασιτεχνων και άλλων μελών μας, διότι ο ΣΕΑΝΣ δίνει έμφαση στην άρτια κατάρτιση των Στελεχών του και την αξία των Τηλεπικοινωνιών Εκτάκτων Αναγκών.

Ευχαριστούμε και τον ιδιοκτήτη του Παρατηρητηρίου, ΕφΑξκο κο Χρήστο Παπαδόπουλο για την φιλοξενία και την εξαίρετη διαμόρφωση του χώρου, που είναι απόλυτα λειτουργικός και φιλικός!

 

image_pdfPDFimage_printΕκτύπωση
Κατηγορία: Δραστηριότητες
Share :