Αποστολή μελών ΣΕΑΝ Σερρών στην πυρκαγιά Αλιστράτης

Τέσσερεις Αξκοι του ΣΕΑΝ Σερρών , μέλη της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας /Εκτάκτων Αναγκών έσπευσαν κοντά στο σημείο επιχειρήσεων της ΠΥ Σερρών στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 1.9.2021 κοντά στην Αλιστράτη Σερρών με απειλητικές για τα γύρω Χωρία τάσεις, λόγω των ανέμων. Με την ευγενική χορηγία των Σούπερ -Μάρκετ ΚΑΝΤΖΑΣ ΑΕ και την άμεση ανταπόκριση του κ. Δημητρίου Κάντζα, μέλους του ΔΣ ΣΕΑΝ Σερρών, στις 23:15 τα δύο αυτοκίνητα των μελών μας εφοδιάστηκαν με τα απαραίτητα είδη Διοικητικής Μέριμνας Προσωπικού, δηλ. τρόφιμα, νερά, καφέ και είδη υγιεινής για προσωπικό 100 περίπου ατόμων που επιχειρούσαν ή υποστήριζαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς εκείνη την στιγμή . Τα παραπάνω είδη διανεμήθηκαν υπό την καθοδήγηση του ΥΠΟΔΚΤΗ μας Τσακρακλίδη Μάρκου και από τα μέλη μας Παρίση Ιωαννίδη, Σαμαρά Αθανάσιο και Ευστρατιάδη Ιωάννη.
Η σύντομη αυτή επιχείρησή μας έληξε επιτυχώς στις 2:15 μετά τα μεσάνυχτα.
Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για μέλη μας η ευκαιρία που τους δόθηκε να συμπαρασταθούν με αυτόν τον απλό τρόπο σε όσους μάχονται στην “πρώτη γραμμή” .
Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι Πυροσβέστες καί τα μέλη των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και Φορεων που αναλώνονται στο καθήκον ακούραστοι με ζήλο και αυταπάρνηση, στους οποίους οφείλουμε μια προσευχή και ένα ευχαριστώ !

 

image_pdfPDFimage_printΕκτύπωση
Share :