Άσκηση Σεισμού και Πλυμμήρας στην Ηράκλεια Σερρών: η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας μας σε Πρωταγωνιστικό Ρόλο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ηράκλεια Σερρών μεγάλη άσκηση Πολιτικής Προστασίας με σύνθετο και απαιτητικό σενάριο το οποίο περιελάμβανε τόσο την εκδήλωση σεισμού όσο και πλημμυρικού φαινομένου. Συμμετείχαν τα σχολεια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβαθμιας εκπαίδευση καθώς και οι δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής.

Ο ΣΕΑΝ Σερρών συμμετείχε στην υλοποίηση της άσκησης με ανάληψη κομβικής σημασίας αποστολών από Έφεδρους Αξιωματικούς μέλη της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Συνδέσμου μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην Άσκηση Τσακαλιδη Χρήστο, Τσακρακλιδη Μάρκο, Παναγιώτη Καζάκα, Παρίση Ιωαννιδη, Βασίλη Γοργία, Θάνο Σαμαρά και φυσικά στον αρχιτέκτονα της άσκησης Γιάννη Ευστρατιαδη. Όλοι αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο ήθους, ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφορας και αλληλεγγύης που διακρίνει τα μέλη του ΣΕΑΝ Σερρών και ειδικότερα της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας.

Άσκηση όπως η σημερινή θέτει πολύ υψηλά τον πήχη, η διαρκής εκπαίδευση και ετοιμότητα είναι προτεραιότητα για όλους εμάς στον ΣΕΑΝ ΣΕΡΡΏΝ.